CardioSignal 1.1.0 versio on nyt saatavilla sekä Androidille ja iOS:lle, mutta kattavasta testauksesta huolimatta iPhone-sovelluksessa on ilmennyt kriittinen ongelma. Ongelma toistuu ainoastaan kun sovellus asennetaan Applen AppStoresta, mutta ei testiympäristössä. Uusimman päivityksen asentamisen jälkeen näytetään pyörivää kuvaketta, eikä mittauksia voi suorittaa. Ongelma toistuu sekä nykyisille että uusille käyttäjille.

Suosittelemme, että jatkatte edellisen 1.0.1-version käyttöä kunnes korjattu versio on saatavilla Applen AppStoresta.

Pahoittelemme ongelmasta aiheutuvaa käyttökatkoa iPhone-käyttäjillemme.

CardioSignal iPhone application has a problem

CardioSignal 1.1.0 is now available at Google Play and Apple AppStore but despite the extensive testing we have made, there is a critical problem in the iPhone version. The problem occurs only when installing the application from the AppStore and we have not been able to repeat it in our testing environment. After installing the latest update and starting the application, a spinner icon is shown. The problem happens for the existing and new users.

We recommend all iPhone users to use the previous version until we submit a fix to the AppStore.

We are sorry for any inconvenience.